Heb je recent bij ons een robotstofzuiger gekocht of ben je dat van plan? Deel jouw ervaring en help anderen om een juiste keuze te maken! Jouw mening is niet alleen behulpzaam voor andere consumenten die op zoek zijn naar een robot, ook voor ons is het erg waardevol om op de hoogte te zijn van jouw ervaring. Het helpt ons om het assortiment te verbeteren, in ons streven om tot het perfect aanbod van producten te komen. Bovendien levert het je ook direct wat op in de vorm van €10 cashback. Deze actie is geldig op alle robotstofzuigers die worden aangekocht via robostofzuigers.nl.

Status promotie: ACTIEF

Hoe werkt het?

Bij aankoop van een robotstofzuiger in onze webshop kom je automatisch in aanmerking voor deze promotie.

 1. Koop een robotstofzuiger via Robostofzuigers.nl
 2. Gebruik de robot minimaal een week (advies 2 – 4 weken).
 3. Plaats binnen 60 dagen na aankoop een product review op de productpagina van de door jou aangekochte robotstofzuiger. Op de productpagina vind je een tabblad ”beoordelingen” (zie onderstaande afbeelding). Geef jouw waardering aan met 1 t/m 5 sterren (1 ster = zeer slecht en 5 sterren = zeer goed) en beschrijf je ervaring met het product.

  Gebruik bij voorkeur hetzelfde e-mailadres als waarmee de bestelling is geplaatst. Dan komt bij jouw review de status ”geverifieerde eigenaar te staan.
  product review beoordeling1

 4. Stuur ons na het plaatsen van de review een e-mail of WhatsApp bericht om ons op de hoogte te brengen van de plaatsing. Vermeld hierbij je ordernummer.
 5. We storten binnen enkele dagen €10 terug op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst.

Duur van de promotie

De promotie is geldig op alle aankopen gedaan vanaf 1 september 2021. De einddatum van deze promotie is nog niet bepaald. Je hebt hoe dan ook recht op deze promotie als de bestelling is geplaatst op het moment dat deze actie op de status ACTIEF staat.

Status promotie: ACTIEF

Voorwaarden

 • De bestelling is geplaatst tussen 1 september 2021 en de (nog onbepaalde) einddatum van de promotie.
 • Geldig op alle robotstofzuigers aangekocht op Robostofzuigers.nl.
 • Promotie geldt niet voor aankopen buiten de webshop zoals via Bol.com.
 • Actie is niet van toepassing op overige artikelen zoals accessoires.
 • Niet geldig i.c.m. met andere promoties of kortingscodes (wel op afgeprijsde robots).
 • De cashback geldt voor 1 review per model (per persoon) bij aankoop van meerdere robots.
 • Plaats de product review binnen 60 dagen na aankoop.
 • Breng ons binnen dezelfde 60 dagen op de hoogte van de plaatsing.
 • Mocht je (na het ontvangen van de cashback) toch besluiten het product retour te sturen dan verrekenen we de cashback op het retourbedrag.

We hopen dat je mee wil doen om ons en anderen te helpen een betrouwbaar beeld te geven van de robotstofzuigers in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over deze actie of als je zelf graag advies wil hebben over onze robotstofzuigers.