dreame robotstofzuigers merkpagina

Dreame

Dreame is een opkomend merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige en innovatieve robotstofzuigers en steelstofzuigers. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft de visie om de levenskwaliteit van mensen over de hele wereld te verbeteren. In 2017 heeft Dreame zich aangesloten bij het Ecosysteem van Xiaomi en inmiddels hebben ze een indrukwekkend aanbod van producten op de markt gebracht. Ook in Nederland weet het merk steeds meer voet aan de grond te krijgen en worden er regelmatig nieuwe producten geïntroduceerd.

Geavanceerde stofzuigers

De stofzuigers van Dreame kenmerken zich door de geavanceerde functies en de relatief voordelige prijs ten opzichte van vergelijkbare modellen van andere A-merken. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het ontwerp van de producten. De stofzuigers hebben een modern en stijlvol design dat niet zal misstaan in je woning.

xiaomi dreame v11 steelstofzuiger5
xiaomi dreame W10 wit dweilrobot stofzuiger sfeer1

Service & duurzaamheid

Het bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en biedt bovendien een uitstekende klantenservice en garantieprocedure. Bij defecten is het (optioneel) ook mogelijk om rechtsreeks contact op te nemen met het Dreame Servicecenter voor een vlotte afhandeling van de reparatie.

Dreame robotstofzuigers

De robotstofzuigers zijn voorzien van intelligente navigatie die ervoor zorgt dat ze efficiënt door het huis bewegen. De robots kunnen worden bediend via een mobiele app en vaak zelfs via spraak middels een digitale spraakassistent zoals Google of Alexa! Tot het assortiment behoren robot stofzuigers in diverse prijsklassen inclusief volledige schoonmaakrobots voorzien van innovatieve dweilsystemen. Met een Dreame robotstofzuiger haal je een hoop plezier en gemak in huis!