Xiaomi

Xiaomi is een relatief jong merk dat in 2010 is opgericht met de visie dat hoogwaardige technologie niet duur hoeft te zijn. Ze maken opmerkwaardige hardware, software en internetdiensten die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn.

Mi fans

Met de hulp en feedback van ''Mi fans'' worden de beste producten en services gecreëerd en continue verbeterd. Xiaomi bouwt aan een volledig ecosysteem van slimme (thuis)apparatuur welke allemaal te verbinden zijn via de Mi Home app.

xiaomi merk robotstofzuiger gezondheid
xiaomi merk technologie

Opmars

Het merk is een van de grootste spelers in Azië en Zuid-Amerika en krijgt op steeds meer continenten een leidende rol. Ook in Nederland zien we een sterke opmars van Xiaomi producten waaronder mobiele telefoons, steelstofzuigers en robotstofzuigers van inmiddels gerenommeerde merknamen als Roborock, Dreame en VIOMI.

Innovatie

Het bedrijf streeft altijd naar perfectie. Door voortdurend te verbeteren om zo de best mogelijke gebruikerservaring te creëren. Niet bang om nieuwe dingen te proberen en grenzen te verleggen. De toewijding aan innovatie, samen met de steun en input van Mi fans, zijn de drijvende krachten achter alle unieke Mi producten en services.