rowenta robotstofzuigers merkpagina

Rowenta

Rowenta is een Frans merk dat zich richt op de ontwikkeling van hoogwaardige huishoudelijke apparaten. Het van origine Duitse merk is ontstaan in 1909 en heeft sindsdien een breed assortiment aan producten op de markt gebracht waaronder steelstofzuigers en robotstofzuigers. Het bedrijf heeft vandaag de dag een sterke reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige en duurzame huishoudelijke apparaten.

rowenta x-plorer serie 75 S plus zwart robotstofzuiger4

Krachtige stofzuigers

De stofzuigers van Rowenta staan bekend om hun hoge zuigkracht en geavanceerde filtersystemen. Stof en vuil worden grondig opgezogen en de lucht in huis wordt  meteen gezuiverd. De draadloze stofzuigers werken zonder zak voor extra gemak en kostenbesparing.

Duurzaam & milieuvriendelijk

Rowenta heeft veel aandacht voor duurzaamheid en het milieu. Al meer dan 10 jaar werken ze aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke en intelligente producten. Binnen deze aanpak analyseert Rowenta de levenscyclus van de producten en zijn ze altijd op zoek naar manieren om dit te verbeteren.

Service & garantie

Rowenta biedt een uitstekende klantenservice en een garantie van minstens twee jaar op alle producten. Buiten de garantieperiode hebben ze een reparatieservice waarbij veel producten tot wel 15 jaar worden gerepareerd voor een eerlijke prijs.

Rowenta robotstofzuigers

Het merk heeft inmiddels een breed assortiment aan robotstofzuigers in verschillende prijsklassen. Van basismodellen tot geavanceerde robots voorzien van automatische afzuiging, intelligente navigatie en zelfs AI-technologie. Met een Rowenta robotstofzuiger bespaar je tijd en wordt het huishouden weer een stukje leuker!

rowenta x-plorer serie 75 S plus zwart robotstofzuiger7

Populaire producten van dit merk