merk imass robot cleaner
We verkopen momenteel alleen nog IMASS producten in de categorie onderhoud & accessoires

IMASS

Het bedrijf achter IMASS is opgericht in 2010 en bedient sindsdien de markten van precisiemachines en intelligente technologie. Met de snelle ontwikkeling van technologie in de afgelopen jaren is de focus verlegd naar het gebied van intelligente robots en het ontwikkelen van slimme thuisapparaten waaronder robotstofzuigers.

R&D

In 2011 is er begonnen met het opbouwen van een eigen Research & Development team en in 2013 is de focus verlegd naar de smart home industrie. Sinds 2014 wordt sterk gebouwd aan het intelligente high-tech merk IMASS.

imass merkenpagina
imass appcontrol

Innovatie

Het afgelopen decennia is er een indrukwekkende R&D afdeling opgebouwd. Het team bestaande uit inmiddels 20 professionals, en de jaarlijkse investering van 10 miljoen aan R&D, staat garant voor continue innovatie en de beste apparaten in het smart home segment.

Certificeringen

De robot stofzuigers beschikken over erkende certificeringen waaronder de CE-markering (EER), de FCC-markering (VS) en de RoHS richtlijn (EU).

IMASS robotstofzuigers

De robot stofzuigers van IMASS houden automatisch jouw vloeren schoon van stof, haren en ander vuil. De doorgaans goedkope robotstofzuigers hebben meer dan degelijke specificaties en zijn vaak uitgerust met een dweilfunctie.