leef slim

Ontdek het assortiment slimme robotstofzuigers

In de spotlights

Xiaomi VIOMI V3 Max

Puppyoo R6 Home

Maak het leven makkelijker

Beleef elke dag een schone vloer én bespaar kostbare tijd. Een robotstofzuiger gaat zelfstandig te werk en maakt tijd voor jou vrij om meer te genieten.

Behoud een mooi tapijt met een robotstofzuiger

Iedereen kiest zijn of haar vloerbedekking naar smaak. De één verkiest een houten vloer, terwijl de ander weer voor een tegelvloer kiest. Een van de meest klassieke vloerbedekkingen is tapijt. Tapijt voelt lekker zacht aan en je kunt hier gewoon met je blote voeten over lopen, zonder last te krijgen van koude voeten. Maar tapijt vergt wel het nodige onderhoud. Dagelijks stofzuigen zul je waarschijnlijk geen zin in hebben of je hebt er geen tijd voor. Dan merk je hoeveel baat je kunt hebben bij een robotstofzuiger voor tapijt. Zonder dat je iets hoeft te doen, wordt je tapijt dagelijks of wanneer jij hem instelt, grondig gezogen.

Een hygiënischer tapijt met een robotstofzuiger

Een tapijt kan snel vuil worden. Je hoeft maar te iets te kruimelen met een boterham of een koekje en kruimels verdwijnen diep in het tapijt. Heb je huisdieren, dan zal het tapijt regelmatig onder de huisdierharen liggen. Niet echt prettig als je na een lange stressvolle dag thuiskomt en je alsnog je tapijt moet stofzuigen. Met de tapijt robotstofzuiger is dit verleden tijd. Met een app op je smartphone stel je in wanneer je de robot zijn werk wilt laten doen, desnoods iedere dag. Hierdoor blijft je tapijt hygiënisch schoon en het kost jou geen tijd. Bovendien zijn de robotstofzuigers voorzien van een krachtige motor en goede borstels, voor een diepe tapijtreiniging.

Zoek je een robotstofzuiger voor tapijt?

De meeste robotstofzuigers in het assortiment van Robostofzuigers.nl zijn geschikt voor alle laagpolige tapijt. Deze robotstofzuigers zijn uitgevoerd met een goede borstel en een hoge zuigkracht. Bij onze luxere modellen kan je ook de ‘deep cleaning’ en ‘carpet boost’ functie inschakelen. Deze functies zorgen ervoor dat alle vuil gegarandeerd uit je tapijt wordt gezogen door middel van extra vermogen. Zoek je een robotstofzuiger voor al je tapijtsoorten? Bekijk dan het assortiment en je vindt ongetwijfeld een goede robotstofzuiger voor een schoon tapijt.

betaalmethoden robostofzuigers