leef slim

Ontdek het assortiment slimme robotstofzuigers

In de spotlights

Puppyoo R6 Home

Ecovacs Deebot U2 Pro

Maak het leven makkelijker

Beleef elke dag een schone vloer én bespaar kostbare tijd. Een robotstofzuiger gaat zelfstandig te werk en maakt tijd voor jou vrij om meer te genieten.

Met een robotstofzuiger geen last van huisdierharen

Huisdieren horen bij een gezin. Ieder huisdier, hoe klein ook is evenveel waard voor de gezinsleden.  Honden en katten zijn de meest gehouden huisdieren. Het zijn gezellige dieren, die de aanwezigheid van de gezinsleden ook appreciëren. Honden en katten zijn vooral ook geliefd vanwege hun zachte vacht. Hierdoor worden deze huisdieren echte knuffeldieren. Maar hoe lekker zacht een vacht van je huisdier ook is, je kunt er ook nadelige gevolgen van ondervinden. Zoals bijvoorbeeld haaruitval.  Het is niet prettig om voortdurend plukken haar van de vloer te moeten ruimen. Misschien dat een robotstofzuiger voor huisdieren dan de oplossing is?

Een gezonder huis met een robotstofzuiger

Zowel honden als katten verliezen erg veel haren. Vooral grote honden kunnen erg veel pluizen met haar achterlaten. Kattenharen staan er weer om bekend, dat het hardnekkige haren zijn die in het tapijt blijven steken. Met een klassieke stofzuiger zal je deze haren nauwelijks uit het tapijt weten te halen. Met een robotstofzuiger geschikt voor huisdieren ga jij lekker op de bank zitten of naar het werk en de robot gaat zijn gang. De robotstofzuiger heeft een speciale grote borstel, die gemakkelijk alle vastzittende huisdierharen uit het tapijt losmaakt en opzuigt. Stel hem in op het doorlopen van een dagelijks schoonmaak programma en je huis blijft nagenoeg vrij van huisdierharen.

Robotstofzuiger kopen die effectief is voor dieren

Ben je op zoek naar een goede stofzuiger om dierenharen op te zuigen? Niet alleen profiteer je met een robotstofzuiger voor dieren van het gemak dat dierenharen moeiteloos worden opgezogen, je hoeft er zelf niet meer voor in de benen te komen. Een goede kwaliteit robotstofzuiger voor huisdieren is te koop bij Robostofzuigers.nl. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment die voorzien zijn van een grote borstel die huisdierharen verwijderen. Deze borstel is aanwezig op al onze luxe modellen en op de meeste van onze basismodellen.

betaalmethoden robostofzuigers